Event på Operaterrassen

Planerar ni att arrangera en konferens, kick off, team-building eller annan företagsaktivitet? Då är Operaterrassen det perfekta valet för er!

Våra mångsidiga lokaler passar för alla typer av evenemang och vårt erfarna team har den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa minnesvärda upplevelser för er grupp. Varför inte överraska kollegorna med en whiskey- eller vinprovning för att höja stämningen? Eller varför inte anordna årets kräftskiva på Operaterrassen med en fantastisk utsikt över Stockholms Slott?

Oavsett era önskemål, erbjuder vi på Operaterrassen skräddarsydda lösningar som överträffar era förväntningar. Låt oss tillsammans skapa ett unikt och framgångsrikt företagsevent. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er.

Våra lokaler

På Operaterrassen kan vi erbjuda dig det allra bästa inom eventlokaler oavsett om du planerar en mindre samling eller en storslagen tillställning. Vi har flera eleganta och mångsidiga lokaler som kan rymma allt från en intim lunch till en festlig galamiddag. Lokalerna är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara så att de kan möta dina specifika behov. Så oavsett om du planerar en mindre sammankomst eller en storslagen fest, låt Operaterrassen bli din värd.


Läs mer