Letar du efter det perfekta utrymmet för din nästa konferens? På Operaterrassen erbjuder vi anpassningsbara utrymmen som tillgodose behoven för både små och stora konferenser. Vi förstår att det är viktigt att välja en plats som är både inspirerande och funktionell, och vi kan stolt säga att vår plats erbjuder båda delarna. Vi erbjuder även en särskild möjlighet för mindre grupper att ta del av vår fantastiska utsikt genom att hyra en separat del av lokalen, möjligt tack vare våra eleganta skjutdörrar som kan användas för att skilja av utrymmen. Vi tror på att skapa en miljö som främjar koncentration och kreativitet, och vår eleganta och moderna inredning är utformad för att göra just det.

Gruppmenyer

Fyll på energinivån och spendera en fin stund tillsammans över en trevlig måltid. Vi har specialanpassade gruppmenyer.


Läs mer

Dagskonferenser

Vi på Operaterrassen vill erbjuda dig och dina kollegor en oförglömlig dagskonferens med vårt centrala läge och fantastiska utsikt över Stockholm som inspirerande bakgrund. Oavsett om det är ett litet eller stort möte du planerar, så har vi passande lokaler som kan anpassas efter dina önskemål. Vi ser fram emot att välkomna er till vårt vackra och inspirerande mötesrum.

Digitala möten

Självklart erbjuder vi god teknik för att underlätta hybridmöten och digitala möten. Vänligen meddela oss redan i förfrågan vilka tillbehör ni behöver. Vi förstår vikten av att ha rätt teknisk utrustning och tillbehör för att mötet ska bli så produktivt som möjligt. Därför ber vi dig att redan i din förfrågan meddela oss vilka tillbehör du behöver som kan hjälpa till att förbättra din presentation eller föreläsning.