Våra lokaler

Operaterrassen erbjuder lokaler för alla typer av evenemang, oavsett storlek eller stil. En trappa upp från entrén ligger Entresolvåningen med lokalerna: Stora Salongen, Redaresalen och Trappsalongen. Två trappor upp från entrén ligger Operaterrassen, med sin fantastiska panoramautsikt och Rotundan med högt till tak. Våra erfarna eventkoordinatorer finns alltid till hands för att hjälpa till att skräddarsy din tillställning efter dina önskemål och krav.

Små och medelstora lokaler

Redarsalen

Redarsalen ligger på Entresolvåningen och kan ta emot 20 personer i modern mötessittning. Väggarnas struktur är skapta av Ragnar Sandberg och inredningen går i varma, behagliga färger med en matta i sammet.


Stora Salongen

Stora Salongen på Entresolvåningen är en elegant och avskild lokal som rymmer upp till 30 gäster för sittande middag. Stora Salongen passar för styrelsemöten, luncher och middagsbjudningar.

Trappsalongen

Trappsalongen är ett av våra mindre rum med mycket ljusinsläpp. Passar utmärkt för det mindre mötet.

Stora lokaler

Operaterrassen

Två trappor upp från Operakällarens stora entré med magnifik utsikt över Slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström kan vi, tack vare ett flertal skjutväggar och en steglös scen, med stor flexibilitet arrangera konferenser, luncher och middagar för 40–300 personer. Kombinerat med intilliggande Operans "Rotundan" finns möjlighet att anordna större informationsmöten för 300 personer i parkettsittning med lunch eller middag på Operaterrassen, eller vice versa.

Rotundan

I anslutning till Operaterrassen ligger Rotundan, en stor rund lokal med 6 meter i takhöjd. Dessa lokaler tillsammans är en oslagbar kombination. Med Rotundan kan vi ta emot konferenser upp till 300 deltagare och arrangera mottagningar för upp till 600 gäster. Här har såväl stora företagspresentationer som modevisningar och exklusiva banketter med dignande bufféer och scenuppträdanden gått av stapeln.