Personliga möten & konferenser

Letar du efter det perfekta utrymmet för din nästa konferens? På Operaterrassen erbjuder vi anpassningsbara utrymmen som tillgodose behoven för både små och stora konferenser. Vi förstår att det är viktigt att välja en plats som är både inspirerande och funktionell, och vi kan stolt säga att vår plats erbjuder båda delarna. Vi erbjuder även en särskild möjlighet för mindre grupper att ta del av vår fantastiska utsikt genom att hyra en separat del av lokalen, möjligt tack vare våra eleganta skjutdörrar som kan användas för att skilja av utrymmen. Vi tror på att skapa en miljö som främjar koncentration och kreativitet, och vår eleganta och moderna inredning är utformad för att göra just det.

Dagskonferenser

Vi på Operaterrassen vill erbjuda dig och dina kollegor en oförglömlig dagskonferens med vårt centrala läge och fantastiska utsikt över Stockholm som inspirerande bakgrund. Oavsett om det är ett litet eller stort möte du planerar, så har vi passande lokaler som kan anpassas efter dina önskemål. Vi ser fram emot att välkomna er till vårt vackra och inspirerande mötesrum.

Digitala möten

Självklart erbjuder vi god teknik för att underlätta hybridmöten och digitala möten. Vänligen meddela oss redan i förfrågan vilka tillbehör ni behöver. Vi förstår vikten av att ha rätt teknisk utrustning och tillbehör för att mötet ska bli så produktivt som möjligt. Därför ber vi dig att redan i din förfrågan meddela oss vilka tillbehör du behöver som kan hjälpa till att förbättra din presentation eller föreläsning.

Gruppmenyer

Mat ska vara en upplevelse och vi strävar alltid efter att skapa minnesvärda matupplevelser som är gjorda på de allra bästa råvarorna för att lyfta din konferens eller möte till en helt ny nivå.

Låt oss ta hand om maten medan du kan fokusera på det viktigaste - att få ut det mesta av din tid tillsammans med ditt team. Vi ser fram emot att få skapa en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster.

Vi tar emot konferenser upp till 300 deltagare och har möjlighet att arrangera mottagningar för upp till 600 gäster. Menyerna skapas efter säsongens råvaror och du är alltid välkommen att maila reservations@operakallaren.se för aktuella menyer.

Våra lokaler

På Operaterrassen kan vi erbjuda dig det allra bästa inom eventlokaler oavsett om du planerar en mindre samling eller en storslagen tillställning. Vi har flera eleganta och mångsidiga lokaler som kan rymma allt från en intim föreläsning till en festlig galamiddag. Lokalerna är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara så att de kan möta dina specifika behov. Så oavsett om du planerar en mindre sammankomst eller en storslagen fest, låt Operaterrassen bli din värd.


Läs mer

Medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Operakällaren är medlem i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige.


Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Läs mer på www.svenskamoten.se